Klaverundervisning

(For børn)

Melodia tilbyder målrettet og inspirerende klaverundervisning til dit barn i København. Undervisningen foregår på Brofogedvej 10, 2400 København NV.
Med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, behov og ønsker, arbejder jeg med de musikalske grundbegreber, teknikudvikling, nodelæsning, klangforståelse samt glæde og udtryk ved musikken.

Jeg lægger vægt på, at lektionerne bliver så varierede som muligt. Hørelære, herunder gehør og improvisation, bladspil og teori vil være en vigtig del af lektionerne, så de kan supplere klaverspillet bedst muligt.

Det er nødvendigt med et instrument derhjemme, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du endnu ikke har et instrument, er jeg gerne behjælpelig med at finde et passende instrument. Generelt anbefaler jeg akustiske kvalitetsinstrumenter, men skal du finde et instrument til at starte op på, findes de i alle prisklasser.

Øvningen er en forudsætning for at lære at spille klaver. Man skal regne med dagligt at sætte tid af til øvningen. Hvor meget, du skal øve, afhænger af, hvor gammel du er,  hvor lang tid du har spillet og hvilke ambitioner, du har med dit spil.

Udover klaverlektionerne afholder jeg en række arrangementer i løbet af året, som du kan læse mere om her på siden.